Vi är här!

Egentligen kom vi fram till Monaco i söndags, men det har varit en rolig resa kan jag säga!
Det började i fredags då vi åkte på förmiddagen, tog färjan över ifrån Skåne till Tyskland under fredagsnatten till lördagsmorgon. Sedan bilade vi igenom Tyskland till Österrike, där Danielas pappa har en god vän som bor, Karin hette hon. Super gullig! Och vi vart helt kära i hennes hus, så himlans gulligt! Det låg uppe i Kitzbühel, vi kom fram på kvällen piffade upp oss och gjorde oss iordning för middagen. Dagen efteråt vaknade vi upp och det var söndag, vi åkte in till staden och kollade runt lite och åt lunch. Sedan var det dags att åka vidare igenom den sista delen utav Österrike, Italien och sist var vi framme vid målet! Men då var det läggdags.. Vaknade upp i måndags och trodde det var dåligt väder, men det visade sig att det var för draperier var för fönstrerna.. höhö
Det var våran första soldag, sedan gick vi ut på stan och kollade runt lite, handla lite mat med oss hem. Sedan gjorde vi oss iordning för vi skulle ut och äta middag med Stanley (danielas pappa) och hans vänner på African Queen i Frankrike. Hur mysigt som helst.... åh jag kommer sakna detta stället.
Och idag solade och badade vi hela dagen lång, sedan satt vi och slappa lite på balkongen som har utsikt ut över hela Monaco. Sedan var vi ute och åt på Stars and Bars, och efteråt gick vi till Casinot och kollade i parken. Men vi var helt döda för att fortsätta klockan vart mycket och nu sitter jag ute på balkongen och Daniela ligger inne och kollar på Sällskapsresan haha.

Bilden är tagen utanför Stars and Bars ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0