:)

image57image54image55

Måndagen 14 April.

Förlåt att jag inte har hört av mig sedan i fredags!

Fredagen bjöds det på ändrade planer, istället träffade jag Samantha en snabbis, men åkte sedan vidare till Jannica för jag var totalt slut på kvällen, hade ju varit ute på torsdagen och sovit en halvtimme i ett badkar, inte ätit någonting gick till skolan, slutade mötte Sofia och åkte iväg och grillade i Aga med Ellinor, Sofia, Josefine, Oskar och Thomas, liten stund senare kom David och Sonny förbi, sjukt mysigt! :)
Så jag fick inte någon blund men när jag väl kommer hem till Jannica hinner jag nästan inte ens komma upp till dörren förens hon öppnar glatt och säger att vi ska iväg till hennes killkompis, Markus i Viksjö. (I Jakobsberg).
Det var trevligt, men grymt segt när jag ville sova. Så jag fick panik och tog mina saker halv 6, kvart i 6 på morgonen.. Och hade ingen aning om hur man gick till stationen därifrån, eller snarare sagt busshållsplatsen och vilken buss skulle man ta? okej.. Men jag kom hem med folk stirrandes på mig, i mjukisar, klackskor, lång kappa, mössa och halsduk! Hahah.. Inte så konstigt om man fryser (a).
På lördagen sov jag riktigt Ut, och det var riktigt Skönt!
Sen på kvällen var jag utvilad, men fortfarande trött som en padda. Så jag åkte hem till Frida och kolla film och åt godis, tillsammans med Jannica, Linda och Frida. Riktigt mysigt det behövdes.
Men sen ringer en killkompis mig och säger att vi ska med på fest, men sen bangas allting, så Linda och Jannica åker hem, medans jag och Frida åker till Kim, och där stannade jag resten utav kvällen/ natten.. Men fick enbart 2 timmars sömn tack vare Kristos, Joakim och Oskar! TACK KILLAR! Därför hatar jag er så mycket!
Och dagen efter på söndagen, igår rättare sagt. Så vakna jag gick upp och börja städa i Kims lägenhet, jag, Kim, Angelica och Sofia går ner till Pizzerian Royal och därifrån är det hemåt som gäller söööömn..

Idag har jag inte gjort så mycket, skola i princip JA! Ska ta det lite lugnt denna vecka med tanke på att jag ska på utvecklingssamtal imorrn, torsdag jobba, fredag tjejmiddag tror jag, och söndag jobba.  Och däremellan kanske träffa lite vänner :)
Förresten så är det idag SOFIAS 17 ÅRSDAG, GRATTIS HJÄRTAT! ♥

Fredagen 11 April.

Idag startade jag dagen vid redan 00.00 tiden med att vara hemma hos Eric, en killkompis och aa han hade lite folk över hos sig :) det var kul, även om dom flesta gick i Hersby, jag tänkte mig vad tusan ska jag dit och göra på en vardag?! Men det var faktiskt lyckat och konstigt nog så hade vi egentligen från början bestämt oss för att dyngna, men det blev förvisso delar inte så.. strax efter att 15 stycken andra ligger däckade eller är påväg, så börjar jag nog också bli lite rund under fötterna. Haha så först försöker jag maka  ihop mig mellan Fredrik, Victor och Sofia i den lilla soffan men det var för tajt jag och Sofia låg typ och andades på varandra i ansiktet och benen låg över varandra hahaha, gud vilken sjuk torsdag.. Så jag gick ut för att kolla vidare om det inte fanns några andra platser går självklart in i Erics rum där jag ser 12 st människor ligga på golvet, sängen och soffan Shit Kaos!
Så jag tar mig en kudde och filt lägger mig på golvet, men det var för obekvämt så jag flyttar upp mig bredvid Robin i sängen där Fredrik, Raffa och Caterine ligger i en 120 säng hoho, men bestämmer mig sedan för att flytta ut till någon annan säng, men då är det upptaget går tillbaka till proppade 120 sängen och sen ger jag mig inte! Pling slår det till i skallen på mig, jag ska sova i Badkaret! Så jag tar med mig min stora kudde och filt och lägger mig och lyssnar på musik.. självklart ska Robin den muppen komma och lägga sig där också så vi lyssnar lite på musik samtidigt som vi snackar och halv somnar hela tiden men blir väckt av honom, kom ihåg att klockan är halv 5 på morgonen då.
Men till slut ger han sig och går därifrån och kvar ligger jag i badkaret med mobilen i handen och en filt och stor kudde! :)
Vaknar av att väckarklockan på mobilen ringer dock halv 7!! Tar tag i den och slänger iväg den, hur dum får man bli!?  men blir ändå väckt utav alla människor som springer in och ut i badrummet..
Med en liten sömn, ingen frukost, bakis men mest av allt! Tvingad att gå till skolan!! Och det är FREDAG!
Så mår jag inte på så mycket topp längre, sitter här på någon lektion och försöker skriva klart mitt arbete men det får bli en annan gång när hjärnan hänger bättre med :)

Idag slutar jag skolan vid 12, så då kommer Sofia antagligen förbi och chillar med mig. Sen åker vi hem till henne eller mig och degar, äter och sover osv.. Sen senare ikväll ska jag träffa min käre partypingla Samantha, ska bli jättekul med tanke på att hon och jag har inte varit så mycket med varandra på senaste tiden.. Men det blir nog roligt.
Men nu ska jag kila, men det kommer bilder ifrån igår/natt 
image53
Lots of love sweet.

Torsdagen 10 April.

Idag börja jag 8.00 med engelska. Usch vad tråkigt men så slappt!
Har inte bestämt så mycket ännu vad som blir för dagens planer, men kanske att jag ska träffa Jannica om hon kan, och min syster en stund.
Åh jag vet inte vad jag ska köpa till Sofia i present!! Jag får panik, och middagen är i övermorgon och det innebär att jag måste alltså ringa och sjukanmäla mig till jobbet, kommer bli svårt men samtidigt hårt, no work no money..  Men hur ska jag annars hinna och komma i tid? Jag som är en människa som inte klarar av att komma i tid, och om jag slutar kl 18.00, då är det väl ungefär där man brukar ha middagen, efter jobbet måste jag hem duscha osv.. 1 timmas reseväg hem, och 1 timma blir det ungefär till Fofflans middag.. Tid är pengar vill jag garanterat säga!
Får se hur det går, men om jag inte ska vara med någon idag ska jag hjälpa min halvsyster Isabelle att hitta en afroperuk tills på måndag för hon ska på en stundentskiva. Någon som har några tips.. Skriv! =)

Jaja, ska springa till min datalektion nu...

Have a Good Day! Kisses
image52

Heaven knows...

http://www.youtube.com/watch?v=KNEFa-ReBWk



Onsdagen 9 April.

Ska snart iväg till skolan.. orkar inte! Sen ska jag ta en promenad med Cinzia igenom stan och pröva på en ny glass sort maybe? Och kanske träffa Jannica en stund.. Sen ska jag hem till Cinzia igen och ha en girls nightout kväll, bara ta det lugnt eftersom hennes pappa är i Italien på klädkollektion och hälsar på sin släkt och hennes mamma jobbar nattskiftet så är hennes hus tomt :)! Skulle jobbat idag, men det vart flyttat till lördag, thanks heaven! Men där fick jag en kläm, Sofia fyller nämligen år nästa vecka men hon ska ha middag i helgen, och jag ska hjälpa henne att planera haha vilket ansvar hon lämnar till mig, så jag måste alltså in till stan och hitta något, sen är det inte bestämt vilken dag så om det blir på fredagen så blir det stressigt, och sen kommer jag inte kunna vara ute så länge. Och på lördagen jobbar jag jag 12.00-18.00 så då blir det stressigt om jag ska hinna till en middag men vi får se, det löser sig alltid, för då man kanske få sova ut på söndagen om jag inte ska flytta nu i helgen redan :)! Har Historia läxa tills imorrn, men gud vet vad vad i hela friden den handlar om h a h a. . .


Det som är det jobbigaste med det jobbet som jag jobbar nu på 2 ggr i veckan är att man har en stor press på sig, 40 kr per provins och jaavisst, jag sålde 22 produkter i söndags så 40 x 22= 880 kr på en dag Yes! Telefonförsäljare.. hoho (a) fast såklart har jag kvar mitt andra jobb som servetris på hotellet också, men det är extra och så blir det sommarjobb antagligen i sommar.


image47


Men ska kila iväg nu, ha en bra dag Puss & Kram!


Det är jobbigt att leva med det förflutna, vi förtränger saker. Men det sitter kvar i minnet.

Dagen känns inte som den gladaste dagen i mitt liv, nu är allting klart för att flytta hem, till mitt riktiga hem. Det sker innan Valborg, och det är snart typ 3 veckor kvar. Känner att jag aldrig hade bestämt detta, och nu är det bara att jag vill komma hem! Orkar inte leva med att ha pressen på sig att om man gör ett minsta fel, så får man skit för det. Om man kommer sent till skolan, eller är ute och festar.
Grejen är den att på senaste åren har jag förändrats väldigt mycket jag var en väldigt deprimerad tjej i gamla tider, men var också duktig på att dölja det. Och åren gick... lärde mig att stå på egna ben, men ville uppleva något nytt! Många utav mina vänner och bekanta känner mig väldigt mycket som en partytjej som är ute och festar 24/7 -Visst älskar jag att festa med mina vänner, dom som jag håller kärt! Men det finns ett faktum, där många inte kan hantera sin ilska.
Och man måste lära sig det förr eller senare, något som jag bara älskar är när man får höga skratt och minnen för livet och bara har kul! Det är det jag lever för, att försöka leva lite i en harmoni. Men när jag ser en tjej som ligger halft däckad och hennes kompisar bryr sig inte om hon håller på att bli alkoholförgiftad och frysa ihjäl utan vill bara iväg och supa skallen av sig själva, ser jag inte respekten, som ska finnas där man behöver be dom ställa sig på sina egna ben och försöka vara en förebild för dom som är yngre.
Men ett hårt minne har jag att jag tog inte alltid heller saker på allvar, med tanken på att alltid vara glad och dansa livet ur sig och skratta. Så tänkte jag inte så mycket på vad mitt ex sa till mig hela tiden, varenda gång jag stötte på honom var jag påverkad utav 1 liter vin, och då var jag på topp. Men det tyckte inte han, och jag fick lära mig utav mina misstag men -man kan inte göra någonting åt det som var, jag kan bara göra det bättre i framtiden. Och det är sorgligt.



-You´re not afraid for taking new changes, I know it.

Coldplay- The Scientist

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' up Tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.


Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling your puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' up Tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start.

Tisdagen 8 April.

Idag har jag vart nästan som en sömngångare, men men! Gick skolan, mötte Sonny åkte hem till honom, tog med hundarna ut på en jäkla lång promenad.. Skulle vilja närmare säga 2 timmar kanske!?
Sedan hemåt, för att kolla Oc, sen iväg på mötet. Det gick bra! Men var väldigt orolig över hur det skulle gå sedan.. Men men, ska göra några telefonsamtal sen tror jag nog jag går ut och möter Sofia på en liten promis!
Hörs senare.. Ciaaoo

Sista.. är tvungen!

Har ni någon gång haft känslan "Varför just jag!?"

Ingen vet någonting om mig, exakt. Ingen!
Vem jag är, var jag bor, hur jag lever, hur jag mår, hur jag tänker och förstår. Vi lever i nuet och kräver en personlighet av alla, en personlighet många är, men andra inte. Många lever i harmoni, och många inte. Det finns för- och nackdelar i det hela. Jag har svårt att lita på folk, men jag vill det så jag försöker, men slutar oftast med att jag blir besviken. Men vad ska jag göra, hur lång tid ska det ta att bygga upp ett förtroende för en människa?
Fundera och tänk vidare..

image11

-You wanna show the world but no one knows yours name yet,
Wonderin' when, where and how you're going to make it,
You know you can if you get the chance.

Shuuussan

Nej du.. nu har jag nog bestämt mig för att jag sussa mig till sömn, med lite lugn musik och drömma mig bort.
Och senare idag väntar mig ett möte, med socialen, mamma och pappa och mina nuvarande fosterföräldrar. (När ni läser socialen och fosterföräldrar, förstår ni om ni läser "Det finns en gräns i livet som tar slut". 
Det är nämligen så att jag flyttar hem denna vecka, har inte bott hemma på 3-4 år. Så jag har lite fjärilar i magen, men samtidigt stenar som kastas runt för jag inte har berättat något för mina "fosterföräldrar"..
Men vi får se hur det går med den grejen, yey, har bara 3 lektioner idag. Sen ska jag träffa Sonny och hitta på något kul, sen väntas det!

Nattinatti så hörs vi imorgon..  Good night, sleep tight, have a great night!



image8

Det finns en gräns i livet som tar slut

Det var en varm onsdag precis i början på sommarlovet och jag (11 år) hade precis varit iväg med min granne och badat. När jag kom hem så var stämningen i familjen som vanligt, bråk bråk och åter bråk. Så jag tog nått att äta till middag skrek lätt på mina föräldrar och gick sedan över till grannen Marcus igen...
När jag kom hem igen för att klockan hade blivit mycket vid 8 tiden, så gick jag till baksidan utav huset för att fylla på vatten till kaninernas vattenflaskor. Så gick jag upp för de sista trappstegen och ringde irriterat på dörren.
Efter en stund kommer mamma ut ur huset i full fart och puttade till mig och sa att "Pappa vill inte ha oss hemma" hon var helt hysterisk. Jag svarade argt tillbaka emot henne och sa att jag bara skulle fylla på vatten till kaninernas flaskor.. Mamma smällde igen dörren och jag sprang till stora köksingången och såg att matbordet, blomkrukor, foton m.m. är omkullvält men jag fick också syn på bloddroppar som hade droppat ned på golvet. Jag följde spåren med blicken emot pappa och såg hur han låg och klängde emot diskhon, man såg på hans ansiktsuttryck hur han höll på att svimma.. Jag tappade greppet om flaskorna som föll emot marken och sprang för livet emot den stora entrédörren samtidigt som jag öppnar den stora dörren hör jag hur mamma startade motorn till bilen och slirade iväg med full fart någonstans men det var inte på henne mina tankar låg på just då.
  Jag kom in i hallen greppade tag i ett lakan och sprang ut emot köket lindade runt det om pappas arm, mamma hade såklart knivhuggit honom. Jag ringde efter min storebror då eftersom jag var såpass liten och hade ingen aning om vem jag skulle höra av mig till, eftersom pappa verkligen behövde få den hjälp han var i nöd av.
Min storebror var kort hemma inom 10 minuter, han hade nyligen fyllt 18 och tagit sitt körkort, skjutsade in pappa till sjukhuset där han fick akuthjälp med tanke på att han förlorade väldigt mycket blod.
Min storebror, Thomas, och jag satt utanför medans doktorn var inne och pratade med pappa om vad som hade hänt, och pappa ljög. Han berättade en helt annan historia " Jag höll på att diska, så var det massor utav lödder för så såg jag ingenting, men så kom kniven rakt in i armen" så löd det, men jag visste att det var fel, men vågade inte säga någonting.
  Doktorn kollade på såret och kom fram till att varför det pumpade massor utav blod ur armen var för att kniven hade kommit åt 2 stycken senor som gick ut i handleden till fingrarna men det fixade dem ihop och sydde igen, men han fick gå med gips under 1 månad den sommaren, men när vi var påväg hem så kom jag och tänka på mamma "Vad gör hon, Vad tänker hon på, Vart är hon?" Visste inte riktigt hur jag skulle hantera situationen mellan en mamma och dotter efter en sådan händelse...
När vi väl hade kommit hem var mamma också där, det var väldigt tyst hemma. Jag gick ut i köket och städade upp lite, och gick sedan och la mig och sov. Jag hörde hur mamma och pappa satt och pratade och sedan gick de och lade sig.
De lovade senare att det aldrig mer skulle upprepas igen. Jag och Thomas så dumma som vi var gick absolut på det, såklart... "man litar på dem man älskar".


Ett år senare...

Sommarlovet 2004, vi hade precis blivit klar med våran nya altan på tomten och skulle inviga den, med en mysig grillkväll tillsammans med familjen.


Men man vet aldrig vad som väntar sig bakom gömda hörn...


Pappa tog sin starköl och mamma tog ett glas vin till middagen, men det borde inte hon ha gjort, eftersom hon tar tabletter dagligen regelbundet.  "Men något glas vin gör väl ändå ingenting, tänkte hon."  Klockan börjar rinna iväg och börja slå 9 tiden... och min syster skulle iväg och min bror träffa en vän, så jag mamma och pappa ensamma men vi hade det jättemysigt, tills klockan började bli runt halv 11, myggen och knotten har börjat och komma, så vi börjar duka undan efter att ha suttit och diskuterat om saker och ting i en evighets beundrande stund. Vet inte exakt vad som hände, drack dem drack glas efter glas... och märkte inte hur mycket alkohol dom fick i sig egentligen, men för mycket vart det i alla fall och vi hade nu passerat sista färden utomhus, jag gick in på mitt rum för att byta om till pyjamas, och nu var det dags för fika i köket innan läggdags, pappa sätter på kaffebryggaren och gör saft, medans mamma byter om. När jag kommer ut i köket har dem börjat få fnatt om deras småtjafs åter igen!

Det dröjer inte länge tills jag börjar få tårar i mina ögon, och känner hur ont det gör att alltid behöva stå och tjata på mina föräldrar och säga vilka fel dom gör när dem tjafsar mitt framför mitt ansikte och skriker på varandra, samtidigt som jag själv står där och känner mig minst i hela världen och har ingen betydelse alls, dem lyssnar ju ändå aldrig på mig, dem gapar på varandra mun emot mun, men det enda dem har att säga är att "lyssna på mig, du lyssnar inte på mig, du är dum i huvudet gå och dö".

Bråket blev bara värre och värre, mamma börjar ta tag i pappas kind, och trycka emot honom och säga till honom " kolla mig i ögonen och förstå att det är du som gör fel".

Pappa är förbannad för varenda gång sådana hära stunder har uppstått har det alltid varit så att hon tar det "samma" grepp hela tiden... så han smäller till henne en rak höger och mamma förflyttar sig baklänges emot köksbordet medans jag står i köksingången och glor.  Bordet skjuts undan och innan jag vet ordet av det är det andra världskriget hemma, bordet välts blomkrukorna åker ned i marken glas sprids som splitter över golvet och mamma får en slint i ögat och kollar på mig, då ser jag hur hon har blod ifrån en sprucken överläpp där hon har ett jack, och pappa går ut emot hallen medans mamma springer in på deras sovrum, börjar storgrina och försöker stoppa blodet som rinner, "vad ska jag göra denna gång då? Tänk om dom aldrig slutar?" När mamma springer in på toaletten tar jag tag i hemtelefonen och ringer till min bästa vän Aurora (hon har varit med om liknande saker) och frågar henne vad jag ska ta mig till... ska jag ringa polisen eller inte? "Ja, du ska ringa polisen, svarar hon."

När jag kom ut i hallen sitter pappa i fåtöljen och ser nästan drogad ut, medans mamma står och lutar sig över honom, och försöker prata men det ser ut som båda är rätt så påverkade eller arga utav sig...


Jag försöker få dom att sluta, och säger till dom att jag kommer ringa polisen om dom inte slutar, såklart som vanligt jag har ingen betydelse för dom " Haha skulle hon ringa polisen? Vår ynkliga dotter? Det är ett skämt... Tänker på det hela tiden när dom aldrig lyssnar på mig."

Dom lyssnade inte på mig, fine. Jag kan klara mig utav några dumma föräldrar det är ett skämt som jag ser i mitt huvud, att det är någon som skrattar åt mig hela tiden när någon gör hån utav mig.

I alla fall, dom fortsatte bråka och jag stängde in mig på mitt sovrum, och började gråta jag vill inte göra mina föräldrar illa på något sätt, men dom skadar varandra och jag vill inte det. Jag vill att dom ska få rätta hjälpen, och jag vet att alla familjer har sina bråk men de två senaste gångerna tycker jag att det har gått över styr. Så jag beslöt mig att slå 112 och det var en tjej som svarade i andra luren, där jag satt ensam och skakade och grät utav rädsla så jag inte ens kunde uttala mitt egna namn, men jag ryckte upp mig. Hon frågade en hel del, bl.a. vad som hände där hemma och hur gammal jag var och mitt personnummer, och jag berättade det för henne. Hon sade till mig att jag skulle hålla mig lugn och att hon skulle skicka dit en polisbil inom kort.

Jag kom ut ur mitt rum med ny energi, och sa att jag då hade ringt polisen dom tog ifrån mig min telefon och slängde iväg den, snabbt sjönk min energi igen. Och pappa retade upp mamma på nytt, mamma vart fly tokig och gick med raska takter ut emot köket...

Stod i rummet mellan köket och hallen, kallade det snarare matrummet, hör jag ljudet som när någon drar en kniv snabbt upp ifrån något, man hör att det är vasst och det skärs i öronen på en...

Hon hade världens aggressivaste ansikte när hon passerade mig, pappa flydde in på mitt sovrum där han stängde in sig, men det gick inte att låsa jag försöker ta tag i mammas arg och skriker på henne, ingenting kan stoppa henne! Hon hotade mig att om jag inte skulle sluta så skulle hon hugga mig.

Hon försöker slita upp min sovrumsdörr galet, men får bara upp den glimt efter glimt eftersom pappa står och försöker hålla emot, där jag får se en hemsk syn hur en kniv kan gå igenom en dörr kan det lika gärna gå rakt igenom hjärtat. Du ser den passera från ena sidan och komma ut på den andra sidan om och om igen... En jävligt hemsk syn som kommer att förfölja mig livet ut.

När hon väl insåg att hon inte kunde få upp dörren sprang hon in på sitt sovrum igen och satt och grät och grät, pappa låste in sig på toaletten och jag sa till honom att polisen snart var här. Han sa till mig att jag skulle gå ut och ta hand om mina kaniner som var ute och sprang i hagen för klockan var för mycket.

Jag gick ut och tog upp en utav alla mina 11 kaniner och satte mig på trappan, ung och ensam väntan på något gott... Med tårarna rinnandes nedför kinderna torkade bort dem emot kaninen i min famn och tänkte och tänkte, plötsligt såg jag att en stor bil vände upp emot min gata och det var en pikébuss som var maskerad över med stora bokstäver "POLIS", stannade tvärs över min tomt, och utklivandes kom tre stycken stora polismän i deras kostymer, jag var livrädd men samtidigt lättad. Dom kom fram och hälsade på mig, och frågade om det var jag som var Cecilia, "Jupp, dem hade kommit rätt".

Två stycken gick in i huset medans den tredje stannade kvar och pratade med mig om vad som hade hänt där inne och på senaste tiden som dom inte hade varit här under kvällen berättade jag också om kniven, och jag visade honom mina kaniner och vi tog in dem tillsammans, jag berättade också om sommaren innan, men innan jag sa något ord av det frågade jag polisen " om jag berättar detta för er lova mig då att ni inte tar ifrån mig mina föräldrar, jag vill verkligen inte dom något illa alls!"


 och han sa att det berodde helt på, men han kunde hålla saker och ting inom sig, men jag berättade allt för honom. Och han sa till mig att detta är en sak mellan dina föräldrar eftersom din mamma knivhögg din pappa, och din pappa slog en rak höger på din mamma så kan dom båda göra en polisanmälan på varandra, så antingen gör den ena det då kan den andra också göra det, eller så gör ingen. Dom tjänar ändå ingenting på att göra det.

 Vi gick in till dem andra i huset och visade vart kniven hade huggits i dörren, och de andra två poliserna hade beslutat att mamma var tvungen att åka in till sjukhuset för att sy sitt jack som hon hade fått på överläppen, och att jag skulle följa med in. Jag var för rädd för att följa med, men jag kände mig trygg i närvaron.

Pappa stannade kvar hemma och städa medans polisen skjutsade in mig och mamma till Danderyds sjukhus och därifrån fick mamma en akuttid på direkten och skulle in och sy, i vänthallen på akuten satt jag med en polis och väntade i ungefär två timmar på att mamma skulle komma tillbaka så att vi kunde åka hem, jag var trött på det hära. När hon var färdig tog vi en taxi hem som pappa betalade, vi kom hem på gryningsmorgonen vid 4 tiden. Och pappa hade städat upp i köket.

Vi kom in igenom dörren och pappa hade gått och lagt sig, jag gick och borstade tänderna och gick sedan och la mig, det gjorde mamma också...


Måndag, 7 April.

Denna dag som  nyss gick över till en tisdag har bestått av att vakna av väckarklockan, slagit av den somna om vakna två timmar senare gick upp, gjorde mig iordning åkte till min tandläkare, sen till skolan hade 1 lektion idag, historia. Fick sedan röra mig hemåt, fast istället för att sitta och vänta på bussen i  20 minuter valde jag att klandra mina ben till hjälp! Så jag tog en promenad, väldigt skönt och avkopplande..
Har inte gjort så stort sett mycket med tanke på att jag har jobbat, haft skola och vart ute en hel del 2 veckor tillbaka därmed har jag fått en dålig smak på livet, Dålig sömn kallar jag det. Har sovit dåligt rättare sagt, och om man skulle göra ett genomsnitt på hur mycket jag har sovit varenda natt i 2 veckor, ca. 5 timmar.
Så jag tog mig en tupplur på soffan idag, i 2 timmar..

Borde gå och lägga mig, men känner inte riktigt för det, har inte lusten, känns som pappa säger " Lev livet, sova kan man göra när man dör".  Har ändå sovmorgon imorgon, så jag tar ut över den istället.. Snackar med en kompis nu, det är trevligt och han skicka mig
denna låt, U2 - With or Without you.

http://www.youtube.com/watch?v=yEfSnjL0pd8&feature=related



image1

RSS 2.0